Milý úsměv,oči nesouhlasí.
Lichotky,náklonnost ve vlastní prospěch.
Strach z prozrazení,
možného uvolnění nepředvídaného.
Je klíč ke dveřím zavřeným,
ničím kde něco vynikne,
prací lehce vykonanou,
přítěží celebrit...
(užitečné přátelství)