Touha lásky
Anotace: Nezmeškej tu pravou chvíli
Je letní parné odpoledne,
sem, tam lísteček se zvedne.
Ve vzduchu jiskří napětí,
touha se dostaví v zápětí.
Vážka nad vodou krouží,
možná tancovat touží.
Ten čas je zralý pro lásku,
té zachtělo se i bělásku.
Váha, který květ zulíbat,
nevěstě začne nadbíhat.
Příroda dodá vůní smyslnou,
ti, kdo se milují nezhynou.
Nežli se slunce zakloní,
laskej mě v stínů jabloní.
Přečteno 379x
Tipy 12
Poslední tipující: knihomolka, Barčík, jitoush, zdenka, vodnař, Rozina, Gabriela Green, Laven De Brig
Komentáře (7)
Komentujících (4)