Půvaby
Anotace: No nevím, co říct, abych vše vystihla.
Moře vlčích máků, ta prázdnota
karmínově půvabné rty,
na kterých pálí políbení
při prozrazení.
Vášnivý dotek
Déšť modrého lnu, modrá planeta
poměnkově modré oči
ze kterých mrazí,
jako blizard
Kolik se v nich utopilo?
Zlatá záplava nejjemnějšího hedvábí, zářivé slunce
zlato karamelové vlasy,
která hřejí na pohled,
událost se mění.
Už není, co dodat.
Přečteno 1032x
Tipy 31
Poslední tipující: danielsoft, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Kirsten, Jasmin de Paris, piťura, Dis-Con-Nect-Ted, Krahujec, Smile-and-Fire, Akrij8, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)