ÚVAHA
Anotace: .......jen se tak vypsat
Nač je mi smutek,a moje slzy,když špatnou cestou máš se dát,
a nač je láska,když svoje srdce nemáš ted vlastně komu dát.
K čemu je snění,když nemáš víru,že tvoje sny se vyplní,
myšlenky černé a duši díru,čímpak ji asi zaplním?
Proč pálit mosty,všechno se vrátí,ve dvojnásnobném balení,
snad zavřít oči a zase čekat,vím,že to stejně nezměním.
Kde hledat slova,jak jen to sdělit,když na ně nikdo nečeká,
nač míti přítele s kterým se dělit,život je sázka daleká.
Proč ,zdát se silnou,však tomu tak není,věřte že slabiny velké mám.
I velký člověk,má svoje mouchy,i přesto ,že dobře maskuje,
však brzy to skončí,úleva přijde,život nás pěkně fackuje.
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, AndreaM, jitka.svobodova, Kubský P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)