Slepý kormidelník
Anotace: Už jsem to napsal nějaký pátek zpátky a jak si to teď čtu, tak k tomu nedokážu získat rytmus. Šak nakókněte.
Dnes racek skřehotá
a moře na mne volá
Svou píseň života si
vychutnávám z mola
Jeden krok od vln
které krev mou s sebou nesou
a buší do břehu
jako srdce v mých prsou
Bez kurzu naboso
už oceánem šinu
Vezu své poklady
Svou naději i vinu
Kupředu za obzor
až za bouřkové mraky
Vždy plachty napnuté
V modlitbách za zázraky
Když koráb ztroskotá
Pomalu půjde ke dnu
Své slepé oči zase
směle k nebi zvednu
Duši svou pustím vzhůru
a tělem dolů klesnu
Vykročím na tu pouť
kterou znám jenom ze snů
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (4)