Anotace: Když se se proplétají s jinými
pěkně. jo...někdo to utne, a do nebe určitě nepatříme, už je tam plno...
09.08.2014 23:04:36 | Robin Marnolli
Zajímavá báseň :) Ale ani já tomu úplně nerozumím ... přijde mi, že se to s názvem k sobě moc nehodí ... ale kdo ví, jaké pocity a myšlenky se Ti při psaní honily hlavou? ;) Jinak se mi to opět líbí :) :)
09.08.2014 21:24:55 | Aiury
není to asi špatně napsané, ale já to nepochopila.. text/název.. bahno tulipánů.. jsem asi na jednodušší texty ;-)
09.08.2014 21:20:23 | Majrenka
Příjmám tvou kritiku. Každý člověk má jiný názor. Ale i kritiku přijmám s úsměvem. Děkuji
10.08.2014 09:39:01 | Laven De Brig