Anotace: Jak je mnohem příjemnější a přirozenější... Nedělám práci, kterou moje duše miluje, ale i tak je mým životem a cítím k ní lásku!
Trošku připomíná budovatelskou poezii z dob minulých, ale provední musím ocenit...asi Tě práce velice baví:-)
29.01.2007 19:50:00 | Dixie Bechert
Mohu ti zaručit, že o vtip vážně nejde. DÍKY :) Vážím si tvé poklony ;)
29.01.2007 00:53:00 | RešHeNúnHe