Anotace: Inspirace Amonasrem a jeho kocourem. Pejsek se jmenuje Šarik ( něm. ovčák ) podle Šarika tankisty a je šikovný jako on :-)
Pěkně napsané.Máme doma dva ruský toye, a jsou moc mazaní:-).Zprávy jsem neviděl raději už třetí den, až teď jsem lehce mrkl na počítač, co se děje u ukrajinských hranic.Smutné.
No, doufám, že mi je u nás, ty naše ruský miláčky, neumlátěj klackama:-(.:-)
11.08.2014 19:30:05 | Jeněcovevzduchukrásného
No to jsem si mohl myslet, že někdo proti mému kocourovi postaví psa – a ejhle, on rovnou Brutus Kubský :-P Jako bys nevěděl, že Hrabal byl obklopený kočkami a Halas je beztak měl rád taky (to jsem si vymyslel – Hrabala ne) ;-))
Ba ne, pěkně jsi to napsal ;-) A mně to nevadí, abys věděl, já nestavím psy a kočky proti sobě – kdyby si můj expřítel kdysi nepořídil kocoura, ale psa nebo gekona, měl bych dnes za kamaráda psa nebo gekona :-D Ale nestěžuju si, naopak – kocoura nemusím venčit, vyžaduje minimální péči a vydrží klidně doma sám i týden, když jsem na dovolené. Takže ať žijou všechna zvířata – koneckonců jsou upřímnější než my, lidé. A určitě by nás nestavěla proti sobě třeba kvůli náboženství, barvě pleti, věku či výši bankovního konta. Dokonce mají ráda i bezdomovce. To bude tím, že nevědí, co je to trh – není totiž pravda, že kočky by kupovaly Whiskas, ony by si pro něj došly zadarmo, ale vzaly by si jen tolik, kolik by dokázaly sníst. Na rozdíl od nás lidí, kteří hladovým berem, abychom si u přežraných šplhli... To už jsem ale někde jinde, promiň... ;-)
10.08.2014 21:27:50 | Amonasr
Psi jsou nejlepší zvířata :)
10.08.2014 20:34:47 | iluzionistka