Nikdo nechápe,
mé myšlenkové pochody,
když nemám pero v ruce
jsem jako ryba bez vody.
Co vznikne z toho dnes
vlastně ani nevím,
jen něco píši na papír
a tichounce tu sedím.
Mezi papírem a mnou
probíhá malá bitva,
musím dávat si pozor
někdy ostrý je jako břitva.
Jsem tu jen já, papír a pero,
co tuží plní tyto řádky,
co jednou vměstnám na papír,
už nelze vzíti zpátky.
jen piš o tom co tě baví, co tě trápí a určitě najdeš dost čtenářů
11.08.2014 22:16:35 | jitka.svobodova