Anotace: Sám přede dveřmi královského kláštera Na rozmáčené zemi klečím, na ohluchlé...
Radila bych pořádně zapracovat na rýmech. Nejlepší je, když slova, jež se mají rýmovat, nejsou stejného druhu a tvaru (pád, osoba).
Dobrý rým je "kláštera - nevěra". Je to sice obojí podstatné jméno, ale v různém rodu a pádu.
12.08.2014 19:11:50 | Hesiona-Essylt
Díky za radu. Četl jsem si pár Tvých básní. Nádherná profesionální práce s češtinou.
Karel.fcp
13.08.2014 08:50:20 | Karel.fcp