Anotace: ...
Jak korálek ke korálku
navléká slzy
Vede svou smutnou válku
život ji mrzí
Srdce už nemá v celku
zevnitř se kazí
Zahalena v tmavém šálku
z černých sazí
Cítí tu velkou dálku
vzdá se ji brzy?
nesmutni...život je tak hezký
12.08.2014 10:08:44 | jitka.svobodova
já vím, jen ty slzavé brýle to nyní schovávají..... děkuji, vím, že bude někdy líp...
12.08.2014 10:21:41 | Martinecka23