Dvě mini
Anotace: Japonská inspirace.
Ikebana
Jana zvládá ikebanu,
kytiček má plnou vanu,
má vždy plno námětů,
skládá krásu ze květů.
Samuraj
Samuraj se nebojí,
vždycky prahne po boji,
svoji čest si chrání,
rád sahá po zbrani.
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: básněnka, AndreaM, Majrenka, Amonasr, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)