čekání na slunce
Anotace: Není to čekání na slunce jako takový.. Ale opravdu čekám, až se mi rozsvítí a až všechno bude jasnější.
Volám všechny svatý
Všechny volám na pomoc
Volám je často
A různě
Teď už asi postopátý
A přišla jenom noc
Přišla si pro mě
Ráno tady zase budu
Cítit že je to na mě moc
Spíš než princezna zakletý koště v zakletým domě
A nikdo nepřijde pro mě
A já nevím, jestli to rozdýchám
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, Jort, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)