Emoce
Anotace: Tato báseň byla sepsána díky tomu, že mi jistý literák dal přečíst svou báseň.
Poté, co jsem přečetla
tvou báseň, cítím,
jak po mé líci stéká
velká slza, co
rozrušení ukazuje.
Vztek a smutek.
Přesto nedokážu přestat
Pláču stále víc.
Zkouším znova
číst, ale slova
z řádky utíkají.
Na písmena se
dělí a ztrácí se.
Vidím jen bílý papír
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, jitka.svobodova
Komentáře (0)