Morgan le Fay
Anotace: Pokus o jednu opředenou Artušovskými legendami.
Z hlubin temnot volám vás
magie mocnější než sen
když uslyšíš sladký hlas
proměním noc v černý den
smaragdové oči září
přede mnou poklekne král
zamrzlý je úsměv tváří
když já vejdu, ztichne sál
Mým bratrem je sám Artuš
nenávistí k němu hořím
snad vytáhne špatnou kartu
stanu se jeho příkořím
Merlin ten mi kazí plány
čaroděj a dračí vládce
ať jsou jeho údy rvány
na hranici shoří zrádce
Až se smrtí mojí krve
vydám se do Avalonu
spolu budem jako prve
mlha zavírá svou clonu
Komentáře (0)