Anotace: Psáno za deště...
Co se honí hlavou kapce? " Přistanu já dole hladce? " Jedna vedle druhé společně dolu padají, zda-li pak se alespoň cestou lépe poznají. Když to dobře dopadne spojí se dole v louži, společně pak nadále vyššímu cíli slouží.
Tak to mě pobavilo. co se honí hlavou kapce? :D (kapka má hlavu) Super.. T.
12.09.2014 12:52:44 | Barčík
úplně se mi to před očima vybavilo.. jak kape jedna za druhou... pěkné!
14.08.2014 16:30:34 | Majrenka
Děkuji ;-)
14.08.2014 18:29:12 | WIRUS
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?