Anotace: ...
Prosvětlí temnotu
zářivým úsměvem
Vyléčí slepotu
ve tmě už nebudem
Zažene temnotu
svou přítomností
Zruší samotu
jen lásku hostí
v očích lesk září
a v překrásné tváři
vášeň je ukrytá kdes
touhou přikrytá
V malinkaté naději
osvětlí čas
zkouší ven utéct
být volná zas
odkrýt se v naději
utíkat ven
splní se touha
splní se sen
23.01.2020 14:40:55 | Martinecka23