Netušila jsem
že lze mít ráda
pro změnu sama sebe
že dny jsou tak krátké
a odplouvají, hlučné a trochu neslušné
sklenku vína, na tvé zdraví
pozvedám, drahý příteli
že jsi mě naučil milovat
snít, ctít a prožívat
(a i když je láska pouhé slovo
do kůže šeptám ti je
tisíckrát )
dřív, než nás budoucnost dožene
a minulost spálí otazníky