Křídla andělů
Anotace: Určitě stojí za přečtení
Být volná, za chvílí mi vyrostou křídla.
černé a přesto plné barev
jako nejkrásnější
polární noci.
Sluneční vítr ruší signál se světem
Silný odraz a už nakláním pírka větru.
každé jiné a přesto tvoří
jednotný celek
pestré záře.
Provinilý anděl přinucen sestoupit
Co provedl strašného, nikdo nikdy nevěděl.
snažíc se asi napravit, co udělal
poletuje každý večer po nebi
zpívajíc smutnou píseň.
Píseň, o tom, že se jednou vrátí.
Přečteno 347x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Isquieasuus, Jort, Petbab, Akrij8, Amonasr, jitka.svobodova, básněnka, AndreaM
Komentáře (4)
Komentujících (3)