Masky

Masky

Anotace: Tvař se klidně ustaraně, s úsměvem však zaplať daně.

Nosíme masku učitele,
mistra, nebo dělníka,
nikde žádná osobnost 
jen součástí rybníka.

Ráno masky nasadíme 
a hodnoty vytváříme.

Uvnitř srdce vládne bol 
na sobě masku idiota,
však víš kdo je pod ní?
...... možná knihomol.

Bojíme se ukázat
svojí tvář pravou,
nosíme masku zamračence,
i když povahu máme hravou.

Všichni se tu tváříme
jako u božího mučení,
jaké z této básně ptáš se,
plyne asi ponaučení?

Sundej masku 
začni žít,
sny plní se 
stačí chtít!!!

Autor WIRUS, 17.08.2014
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Majrenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pravdu díš
jenže sám to neumíš
dle mě to je věc složitá
...pro dobro..
každý pokus se snad počítá
:-)

17.08.2014 17:54:55 | Majrenka

líbí

Důležité jsou činy,
ne jen prázdná slova,
proto nepřestanu nikdy,
zkoušet to dokola a znova.

17.08.2014 21:08:57 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel