Dvě duše
Dívám se na staré fotky, na kterých vidím dvě dívky.
každá uplně jiná
jedna má vlasy jak ze zlata
druhá jak tmavý karamel.
Dva andělé v objetí.
Já svá černo barevná křídla, i její jsou tak krásná.
smetanová s hnědými náznaky
nemá žádnou svatozář
tak jako já.
Dva nebesští ďáblíci.
Kamarádky na život a na smrt, nerozloučitelné.
sice se odtrhnou na pár chvil
znovu se setkají
ve svém objetí.
Nikdy nezabloudí.
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, Amonasr, jitka.svobodova, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)