Ve hvězdách ukryty
jsou duše všech lidí,
z výšky nás sledují,
a vše dobře vidí.
Babička četla mi
příběhy tajemné,
ve kterých hvězdy
umí být kouzelné.
Podívej na nebe
jak jí to sluší,
když snáší mezi nás
další lidskou duši.
Tak tiše dívej se
klidně můžeš mít přání,
však nevyplaš jí prosím
neukazuj prstem na ní.
Někdy se na nebe
tichounce zadívám
na ty co nejsou tu,
v koutku duše vzpomínám.
Snad je to pravda,
snad příběhy neklamou,
snad duše všech lidí,
svojí hvězdu dostanou.