Na prvním autorském čtení,
v malém pokoji,
četl jsem si sám pro sebe,
nedorazila ani má matka.
Básně dávaly smysl víc, než kdy jindy.
Byl to víceméně fajn večer.
a ta chvíle měla v sobě neuvěřitelnou magii, znám to až moc dobře. nikdo se nedívá, neposlouchá a zároveň na mě leží tíha celého světa
výborná aktuální srozumitelná báseň, like!