Prima obsah, myšlenkově neotřelý a zajímavý - jen na těch rýmech by to chtělo příště ještě trošku zapracovat... Anebo raději zůstat u volného verše a rýmovat třeba jen občas, nepravidelně - tam kde si o to cit sám řekne... ;-)
19.08.2014 11:52:25 | Amonasr
...příjemně mě překvapila tvoje znalost Svena Hassela...znamenitá válečná tvorba...podložená autorovou neblahou zkušeností...
19.08.2014 07:13:23 | Jort