ex post
Možná jsem jen stejně nedoceněný,
jako Van Gogh,
postmortálně sklidit obdiv
nasrat tak současné kritiky a své okolí.
být konečně pochopen?
tolik z nás si toto myslí,
že už to snad nelze brát vážně.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Gwendoline, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)