~Dnes zase~
~~~~~~~~~~~~~
Ze šedého nebe
dnes zase kapky padají
jiné skupenství asi neznají
a plní nám kaluže
někde nám utopí i růže,
z okna vidíme přehlídku
všech možných parazolů
pláštěnek,deštníků,
slyšíme všech těch kapek
ťapání,dupání,hopsání
jít se psem ven
tak trochu hrůzu nahání,
ten chlupáč se pak otřese
na tlapkách bláto přinese
a já jsem mokrá jako žába
proti psovi deštník nepomáhá,
ještě mu tlapky očistím
jinak ho dál jak do předsíně
dnes asi nepustím
a fénem pak suším nejen psa
i tu moji zapršenou hlavu
pro dnešek mám postaráno
o deštivou zábavu.
Kdyby místo deště sněžilo
v tom bílém by se mi pěkně
sem tam chodilo
vyšlapala bych tam i srdíčko
ať ještě padá,aspoň maličko,
pod sněhem se všechno schová
né,zase prší.Škoda.
Člověk si počasí nevybere
obloha stále něco pere
a pere a pere.
°~°~°~°
Moc se mi líbí to utopení růží (mám růže strašně ráda :))
A ten pejsek, ač je fotka z internetu, je opravdu neuvěřitelně roztomilý... Má takový sladký kukuč :)
19.08.2014 19:39:30 | Elisa K.