Elfí paní...
Anotace: Neodolala jsem při koukání na Společenstvo prstenu...:o)) Ale jak tak na to koukám asi jen chabý pokus...budu ráda za každý komentář...
Vlasy temné,
jako soumrak v Elfii,
když oči smutné jsou,
slzí jí.
Krásná paní,
oděna v elfí šedi.
Prochází lukami
a do dáli hledí.
Láska jí odešla
do cizí války.
Ona však svolila,
když vrátí se zpátky.
Komentáře (0)