Anotace: ...
Chybí mi
naše povídání
o zakázaném milování
takové, co budí zdání,
že lehce je k mání.
nevědomé pousmání
po tvém odepsání
Naše snění,
co v pravdu se změní?
Chybíš mi,
píšu vyznání
a riskuji vysmání....
Pěkné :) Trošku jsem se v tom našla :) Líbí se mi to :)
22.08.2014 08:40:12 | JP.slash
Děkuji :o)
22.08.2014 11:44:32 | Martinecka23
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?