Brána Morannon
Anotace: Tentokrát pro změnu Návrat krále...:o))
Vysoká brána,
železem skuta,
černá je z rána
a zlem dutá.
Jediná brána
do černé země Temného pána.
Jedna jest cesta tam,
ale zpátky již žádná.
Veliké pilíře,
vysoké až k nebi
chrání je ošklivé zvíře
s domovem v zemi.
Komentáře (0)