Anotace: Procitnutí z hlubin duše :)
Kouzelníkům svou duši jsi upsala
dívko bláhová se sny ještě dětskými
Nehledej stopy mé v písku či v zahradách
Já se ti už nevrátím.
Nevrátím a vrátit se nechci
na hony daleko odpluji svou lodí
Nechybíš, cítím se volný zas
Plachty napínám, hloupostmi čas neztrácím.
Kouzelníkům své city jsi půjčila
tak ať si s ní dělají co chtějí
Chuť hroznů kyselých chutnat už nebudu
Vždyť mi to za to nestojí.
Už se netočím, už ti nemávám
bez tebe pluje se lodi mé lépe
Svou duši vyleč si u jiných chasníků
Já už tě léčit nebudu.
Někdy se kouzelníkům nedá odolat, zvláště mají-li uhrančivý pohled... :)
25.08.2014 15:39:42 | Hesiona-Essylt