Ve vzduchoprázdnu včerejšího světa
beze stop dusím obchod, který vzkvétal;
v prodejnách štěstí zásoby se tenčí,
poptávka roste, náklady jsou menší
přesto
těžko se zbavit potřeb zvrchlých svých.
Nesnesu radost. Nenávidím smích.
Zákeřně saju z lidí jejich zen,
těším se žalem malých princezen.
Tak tohle je parada ..četlo se to samo :-)
28.08.2014 11:31:22 | xoxoxo