Anotace: ✖︎ z osobních saturnálií č. 1
Oblázkové pláže nám protekly mezi nepřízní a přízní
Vždyť víš, jak to chodí s hladem..
když zapíjíš ho žízní
a krom malých tukových váčků pod očima
máš své potoky bezbarvé rtuti
malující dnešní klima
jakoby
nic
Písečné bouře oddělily kouř od mého čika
Je to k zbláznění, když víš i nevíš..
kam mizí naše Amerika
a New Yorkem posedlé východní pobřeží
má své davy kráčejících hostů
kteří brzy poběží
a skočí
z mostů
jen aby zjistili, v čem utopený smysl tkví
..ale prosím vás
Jen Brooklyn to ví
a skočí / z mostů / jen aby zjistili, v čem utopený smysl tkví.... silné místo.
30.08.2014 10:13:18 | aravara