Anotace: kdy je síla probuzením, kdy souzněním, kdy jen částí reality.. a kdy to člověk rozezná?...
Kouzlíš výkřiky absolutna
ukrajuješ sousta
svébytnosti
Nefalšovanou osobitostí
rána
napříč
utíkáš zranitelnosti
Kouzlíš ohňostrojem krásna
Úctu pochopíš dlaněmi
znáš lži i přiznání
posezením kdy pravda je více
než jasná
Kouzlíš výkřikem slastným
neunáhlíš se částečkám
Ztrácíš , přiznáváš
Vnímáš, dostáváš
nezrádná
…
Realito
…
Jsi bezedná
přísahou
do klubíčka stočená
Piješ do dna
uvědomění
Kouskuješ chvíle ticha
křikem
do neznáma
…
Tvým pápěřím utichám
přemýšlím kterým kouskem
jsem v tobě
Vznikla
…
Já
síla
bez otěží
bez prázdna
...
jejku,ty zas pitváš :-)
konec se mi líbí,jen váhám co k tomuto dílu víc sedne,otazník v tichu nebo vykřičník ...
22.10.2014 11:45:25 | Danger
myslím, že taky nemám otěže..a nebo někdy přece, i kůň má přeci pít čas od času v řece:-)
31.08.2014 11:30:06 | básněnka
Hezká mozaika.... :)
30.08.2014 19:55:36 | maryshka