Láska bezbřehá
Jsem Tvoje láska bezbřehá,
jsem Tvoje Touha šílená.
Jsem Tvoje jarní svítání,
jsem Tvoje noční brouzdání.
Jsem Tvoje malá holčička,
co bolesti skrývá za víčka.
Bolesti v sobě ukrývám,
však Tebe já jen uctívám.
Ty jsi ten můj muž hrdina,
co Tajemství mi odkrývá.
Odkrývá mi život svůj,
jen Ty ,
Lásko, při nás stůj.
Dej nám sílu žehnání,
dej nám kouzlo líbání.