Anotace: ✖︎ z osobních saturnálií č. 3
Místy jsou skříně opravdu výkladní
a světácké řeči se vskutku mají k světu
Tak mi to alespoň povídala..
paní pokladní
v supermarketu
Místy najdeš v kalhotkách zatoulané smutné spermie
..vločku na poušti
i zrnko písku v arktickém ledu
a chceš-li míti klid, tak tady je
píšící osud tak..
jak sám nikdy nedovedu
A proto tu jsi se mnou
Proto..
tu jsi
Jasná, svěží, skvělá. Myšlenky jen letí. Mě zaletěly do oblíbených. :O)
01.09.2014 21:51:06 | Tichá meluzína