Obraz deštivého odpoledne
Lítostivé nebe,
tolika slz roní,
bez příměsi solí,
pláčou také stromy,
jen hromy utichly
a na každém domě
okapy své břímě
nestíhají nést.
Snést další déšť,
jen tak mimochodem,
tramvaj - kaluž - muž,
co boty zapomněl.
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr, jitoush, AndreaM, Jort
Komentáře (0)