trápení
Nic není na světě
tak hrozně bolavý,
jako když srdce se
mamince zastaví.
Přestane bušit,
sílu už nemá,
a ústa navždy
zústanou němá.
Oči svou jiskru
navždycky ztratí,
všem blízkým okolo
štěstí se zhatí.
Celičký svět
šedý hned zdá se
i kdyby zářil
v celé své kráse.
Slzy se ženou
do očí mých
na dlouhé roky
přešel mě smích.
Komentáře (0)