Velký den
Anotace: Básnička k narozeninám, snad se někomu hodí.
Narozeniny dnes dívka slaví,
půvabná je jak jarní květ
A všichni, co tu krásku znají,
teď přejí jí štěstí do sta let
Tvé žití ať nezkalí ti bolest,
buď vděčná za každý nový den
Měj v duši mír a v srdci lásku
a tvůj život tím bude prosluněn
Co přát ti mohu více, děvče,
snad pevné zdraví ať tě provází
Až jednou poznáš velkou lásku,
pak zjistíš, že už nic ti neschází
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)