Když slunce se opírá
do Tvého úsměvu
když kosi se dávájí
z vesela do zpěvu
když vůně květin
nevěstí nevěru
Já zahýbám krásám
tohohle světa
nevnímám zvuky
či třpyty světla
Ty stáváš se nevěrou
mým obvyklým zálibám
Nezajímá mne
poesie vůně či růže květ
všem těhle věcem právě teď zahýbám
neb chci mazlit Tvou kůži
hladit Tvé vlasy
chci s Tebou zšedivět
to je moc pěkný.. krásně jsi popsala to, co občas dělá každý z nás.. :))
02.01.2015 21:05:05 | Amelie M.
Takhle nevěrná umí být jen málokterá
02.01.2015 18:55:44 | Salutem in Christo
Tady se nekdo zacetl do mych basni.. :) jsou chvile kdy jsme neverni a je to dobre, kolikrat podvadim svoje presvedceni o zdrave strave a dam si radeji ctverecek cokolady 8)
02.01.2015 21:02:47 | Lioness