Tvá tvář je dnes jiná
zamiloval jsem se a padnul...
prosím, chci zase cítit
vrať mi mé tělo a najdi mě.
Pros mé slzy, ať zůstanou schované
ať se den usmívá a noc není dlouhá
ať beránek najde stádo
a kulka dnes mine svůj cíl...
Dnes je lež pravda a pravda lež
neptej se proč nejsi dnes netvor
otáčej odpověď a otázku možná navěky
Dnes prostě NE.