Anotace: stručně
Dnes
večer
voní
starým obilím
trávou letos naposled
posekanou
létem
vlastně celkem šťastným
že odchází
a já celkem dost šťastná čtenářka, když přichází mí oblíbní autoři :o)
05.09.2014 22:18:29 | hanele m.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?