Oči tvého města zhasínají
a tma ťuká podpatky do dlažby v pravidelném rytmu
tvého vydechování
takovéto malé sólové tango.
Už začíná být zima
pokýval moudře Měsíc hlavou zatímco hvězdy
pijí světluškový čaj a snaží se nevypadat unaveně
při čekání na vlak do svítání.
Vážení, nestěžujte si
štěkne roztěkaná krev přestupující do další stanice
metra tvých tepen.
Srdce unaveně podřimuje v matracích osrdečníku
a mě se chce spát v ulicích
tvého města když insomnie
křičí ze spaní.
Děvče, opravdu je ti teprve tolik? Jsi úžasná!
09.09.2014 19:18:57 | Johny65
Ano, je mi vážně šestnáct... A děkuji, strašně moc mě to potěšilo :)
09.09.2014 19:20:17 | Elisa K.
Našel jsem tě před minutou, a vypadá to na dlouhou noc :-) Tak se nezlob, když tě nebudu stíhat pochválit za každé dílo zvlášť... A vyřiď rodičům, že na tebe můžou být velmi, ale velmi pyšní.
09.09.2014 19:34:17 | Johny65