Anotace: Jsem tu..... ...plynu... proudím.. .hraji si... V NOŘ SE DO MĚ.... S PŘÍTOMNÝM...
Tak a piš:-), času je málo, to je výmluva, to by tak hrálo-šup a už ať je kniha:-)
08.09.2014 13:18:15 | CULIKATÁ
Zdar cULÍČKU, JAK SE DAŘÍ ♥ DÍKY ♥
21.10.2014 18:46:02 | Lady L
Ahojík, už je to lepší, Culda se culí na svět. jak to jde :-), přeji Ti milion culíků a mávám na Tebe z Culíkova :-)
22.10.2014 23:44:57 | CULIKATÁ
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?