Chtěl bych být komunista
Chtěl bych být komunista ..
to aby se mi do práce šlo líp
zpíval by mi soustruh
a těšil bych se tam víc
Oni totiž
ti páni
mají práci
rádi
Pro ně
není
nesnadné
vstávaní o půl páté
Četl bych si po večerech Marxe
jezdil bych si do Jugoslávie
zpíval bych si písně Budovatelské
Však i tak a pak
mám jednu vadu
od soudruhů třešní
dlouhou bradu
Být komunistou je výsada
nepracujících v úřadech
co mají v hlavě mech
a žádný mozek
Nesplňuji tudíž pravidla
- nevidím rudě
a líbí se mi svoboda
Přečteno 638x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)