Život
Proč pláču s pohledem
na temnoucí nebe?
První hvězda
smutná mým pocitem,
který rozhání světlušky z
blýskavého deště?
Jsem hloupá.
Proč pláču, když jsem to
sama způsobila svým
strachem, co by se stalo,
kdyby jsi mě uviděl?
Přijal bys mě takovou?
To se již nikdy nedozvím.
Zavrhnul jsi mě a já to
chápu a to jen mou vinou.
Netrap se. Nemáš důvod.
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Aida, Amonasr, jitka.svobodova
Komentáře (0)