Zatiaľ kričí iba z diaľky
a vzduch nevonia
dymom zo záhradiek,
lístie potichu neplesnie na zemi,
lenivé ufňukané rána
a hmlisté podvečery
nevyvolávajú clivotu
Ešte nežiaria jej čierne oči
a tak je jednoduchšie tvrdiť,
že ona za to môže.
Že nebyť sa zdá tak znesiteľne ľahké...