Dnes jsme se potkali
Dnes jsme se potkali,
když podzimní déšť
stékal v meandrech padlých listů.
A říci jen, že byl jsi báječný
a moc ti to slušelo,
by bylo velmi dětinské a hloupé.
Byl jsi báječný a moc ti to slušelo.
Přečteno 333x
Tipy 10
Poslední tipující: Cipori, Piví, Pamína, Jort, Aida, jitka.svobodova, básněnka
Komentáře (4)
Komentujících (3)