Rozhodnutí
Anotace: Je těžké dělat svá rozhodnutí
Je těžké dělat svá rozhodnutí,
když lidé nás stále nutí,
sdílet jejich názory,
našim pravdám navzdory.
Když však člověk odvahu má,
když o své názory se opírá,
pak nebojí se přímo jít
svá rozhodnutí obhájit.
I přes kruté pravdy světa,
kdy lež a faleš všude vzkvétá,
je pár lidí kolem nás,
co znají pravou krásu krás.
Ti zpříma hlavu pozvednou,
do očí vám pohlédnou,
pro tyto lidi vždy a všude
důležitá pravda bude.
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, AndreaM, bogen, Martin Šimeček, jitka.svobodova, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)