Žralok
Vlhké hladké tělo,
vlnivé pohyby končetin.
Dotýkat se ...
kéž by se to smělo.
Zuby ostré,
chutná jim
krev,
živé maso,
moje tělo.
Obdiv tobě!
Utonout a spočinout ve tvém sevření.
Propadnout na chvíli šílenství.
Vím, co mě tam čeká.
Nechci, už nechci.
Ale je pozdě.
Bolest přehlušuje
i děs ve mně samé.
Sebral mi část všeho
a teď
i srdce
vyrval.
ŽRALOK !
Jsem navždy jeho.
Přečteno 482x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)