Dobrou noc, večere
V kapičkách potu,
strastí a neřestí,
stavíme sny,
s velikou bolestí.
Honíme se za štěstím,
co myslíme, že známe,
někdy nejde to pěstí,
polámat pelesti postele!
Pliveme špínu,
nevšedních dní,
přes cesty klestí,
jako malomocní.
Dycháme prach,
a duha nikde,
přání se nesplní,
prolezlé plísní.
23:33
Prostopášná postel,
polyká tě s peřinou,
přijemně obejme,
postaví pevnost...pro tebe.
Dobrou noc, večere!
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Manni3, Aaliyan, Joe Vai
Komentáře (0)